Project: Examination är ett nytt spännande projekt vi har ihop med tap-dansaren Gustav Borehed. Den första föreställningen Performance: Tap + Stråkkvartett - pilot äger rum den 1:a april på Frilagret i Göteborg för att sedan sprida sig över världen som en vacker epidemi...

Kort om Gustav: Gustav har utbildat sig på Performing Arts School och tog examen 2014. Samma år i oktober började han den ettåriga utbildningen "Professional Tap Training Program" på Escola Luthier d'Arts Musical i Barcelona, under ledning av Guillem Alonso (https://www.youtube.com/watch?v=tJENzKTyYwg). Under samma år tränade han tillsammans med Coco Comin's Companiya De Claque, under ledning av Sharon Lavi (https://www.youtube.com/watch?v=ZhcLS7BtiyU). Han studerade även för Roxane Butterfly och hade möjligheten att få uppträda tillsammans med henne flertalet gånger (https://vimeo.com/143013070).
Han medverkade på GöteborgsOperan i deras uppsättning av "Crazy For You" 2015-2016. Han är 2016 års stipendiat av "Hjalmar Berglunds Revy-Pris"

Photo: Violaine Wallaert

Photo: Violaine Wallaert